Tenue en schoenen

Het SV Kadoelen tenue is louter verkrijgbaar bij Teamsport 2000 purmerend en bestaat uit een groen-wit gestreept shirt, blauwe broek en groen-wit gestreepte kousen. Iedere speler/speelster is verplicht om bij wedstrijden in het officiele clubtenue te spelen.

Ieder lid heeft ook voetbalschoenen nodig voor de trainingen en het spelen van wedstrijden op zowel natuurgras als kunstgras. Het is vooral belangrijk dat deze lekker zitten. Het hoeven geen dure merkschoenen te zijn. Daarnaast zijn bij de wedstrijden en de trainingen scheenbeschermers verplicht, ter voorkoming van blessures.

Het clubtenue van SV Kadoelen kan worden gekocht via onze webshop:

Of bij:
Sport 2000 purmerend

Bij kouder weer is het prettig om een trainingspak of jas mee te nemen. Iedere speler/speelster mag zelf weten hoe het trainingspak eruit ziet. Ook mag een speler/speelster zelf weten welke kleding wordt gedragen bij een training. Uitzonderingen vormen de selectieteams. Spelers en speelsters van selectieteams ontvangen doorgaans gesponsorde kleding, die op trainingen en bij wedstrijden gedragen dient te worden.

Na elke training en wedstrijd (uit en thuis) heeft een speler/speelster de mogelijkheid te douchen in de kleedkamer die aan zijn of haar team is toegewezen. Vergeet in dat geval niet om een handdoek en badslippers mee te nemen. Wij vinden douchen met badslippers erg belangrijk vanwege de hygiëne. De ervaring leert dat spelers/speelsters uit de jeugdteams bij voorkeur thuis douchen in plaats van op de club. Uiteraard is dit geen probleem.

Heb je nog vragen over de voetbalkleding en/of materialen? Vraag dit dan aan de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie of bij je trainer.

Shirtsponsors
Een aantal teams hebben een shirtsponsor en/of kledingpakket sponsor. Het logo van de sponsor mag alleen worden geplaatst aan de voorkant van het wedstrijdshirt en niet achterop of op een broekje. Heeft u interesse om één of meerdere teams bijvoorbeeld met een trainingstrui of inlooptrui, of volledig, te sponsoren? Geef dan uw gegevens door aan de sponsorcommissie en wij nemen contact met u op. Stuur uw gegevens en interesse per email naar: sponsoring@svkadoelen.nl.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!